Kinderyoga

Kinderyoga is een avontuurlijke en natuurlijke manier van bewegen en ontspannen. Yoga laat kinderen stralen. Ze komen in hun kracht te staan op hun eigen tempo. Zowel lichamelijk als geestelijk.

Kinderyoga maakt je lenig als een slang, sterk als een leeuw en je bent dapper als een krijger. Je mag stralen als een ster. Samen ontdekken we wat we kunnen en onze natuurlijke talenten komen tot bloei.

Via een verhaal komen we spelenderwijs tot de oefeningen, de asana's. Daardoor is het voor kinderen leuk, gezellig en grappig om yoga te doen, vooral als we partner oefeningen doen die op de lachspieren kunnen werken. We maken gebruik van dierenyoga, ademspelletjes, concentratie oefeningen, massages, NLP oefeningen om grenzen te ontdekken en positief te bekrachtigen.

Voor de oudere kinderen van 8 tot 12 jaar gebruiken we oefeningen voor het versterken van de eigen wil , wat wil ik en hoe kan ik het uiten. Wat is mijn hartenwens en kan ik daar al iets mee doen?

Aan het einde van de les doen we soms iets creatiefs, bv droompot maken of een tekening over het thema, krachtstokken enz.

Het is heerlijk om tijdens de laatste ontspanningsoefening nog rustgevende muziek te horen, daardoor vallen sommige kinderen bijna in slaap.

Baby en mama yoga

Ouder en kind yoga

 

 

De proeflessen worden gegeven op: 

 

Dinsdag 1 Oktober 2019

Locatie: De vrolijke boekenwurm

Houttil 52, 1811 JN ALkmaar

Kosten proefles E 5,-.

Naar aanleiding van het verhaal in het boek van '' De leeuw in de muis''.

Ouder en peuter yoga

dinsdag 10.00 - 11.00

De prijs voor 5 lessen is E 45,-.

Kinderyoga

4 tot 7 jaar op dinsdag 15.15 - 16.10

De prijs voor 5 lessen is E 37,50,-.

  • Start eerste blok op 29 oktober( na de herfst vakantie)

  • Overige dagen, 5,12, 19, 26 november

  • Tweede blok van 5 lessen starten in januari

  • Start tweede blok op 7, 14,21,28 jan, 4 februari

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now